8 Ogos 2024 (Khamis)

Program : BENGKEL FUSION 360 - PROBLEM SOLVING WITH 3D DESIGN PERINGKAT NEGERI SEMBILAN.

Tarikh: 7 & 8 OGOS 2024
Tempat: SEKTOR SUMBER TEKNOLOGI PENDIDIKAN
Peserta: GURU- GURU DAERAH-DAERAH NEGERI SEMBILAN.

PENCERAMAH:
1. HJH NORHAZLINA BINYI AMON (KJ JKM)
2. Ts. AHMAD AFANDI BIN ABD KHALIL
3. EN. MOHD MOKHTAR BIN PADELI
4. EN. KHAIRUHISHAM BIN RAMLY

Program Perkongsian Ilmu Rekabentuk menggunakan software Fusion 360 dan menggunakan 3D Printer bagi meningkatkan manafaat kepada prestasi inovasi guru-guru di Sekolah.